13 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 11 آبان 1398
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 11 آبان,1398
بازدید: 1122
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398

تولیدگوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل تابستان 1398نسبت به فصل قبل (فصل بهار ) بیش از 13 درصد افزایش داشته است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 43/3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.7 هزار تن، بز و بزغاله با 6.1 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 1.9 هزار تن، به‌ترتیب 33.3 درصد، 7.9 درصد و 2.6 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در تابستان سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشان‌دهنده کاهش 22 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 21 درصد، برای بز و بزغاله 26 درصد و برای گاو و گوساله 23 درصد بوده است.

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد كه تولید گوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل تابستان نسبت به فصل بهار همین سال بیش از 13 درصد افزایش داشته است.

 

تصاویر
  • انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398
فایلهای پیوست