13 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 11 آبان 1398
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 11 آبان,1398
بازدید: 870
تولید گوشت قرمز در فصل تابستان 1398 نسبت به فصل بهار در كشتارگاه‌های رسمی كشور افزایش پیدا كرد
تولید گوشت قرمز در فصل تابستان 1398 نسبت به فصل بهار در كشتارگاه‌های رسمی كشور افزایش پیدا كرد

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با43.3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گزیده نتایج فصل تابستان آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل تابستان 1398 جمعاً 77 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با43.3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.7 هزار تن، بز و بزغاله با 6.1 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 1.9 هزار تن، به‌ترتیب 33.3 درصد، 7.9 درصد و 2.6 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در تابستان سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشان‌دهنده کاهش 22 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 21 درصد، برای بز و بزغاله 26 درصد و برای گاو و گوساله 23 درصد بوده است.

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد كه تولید گوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل تابستان نسبت به فصل بهار همین سال بیش از 13 درصد افزایش داشته است.برای مشاهده متن كامل خبر به فایل پبوست مراجعه كنید.

تصاویر
  • تولید گوشت قرمز در فصل تابستان 1398 نسبت به فصل بهار در كشتارگاه‌های رسمی كشور افزایش پیدا كرد
فایلهای پیوست