انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه های کشور 1399
وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در كشتارگاههای كشور طی سال 1399 جمعاً 441 هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در كشتارگاههای كشور طی سال 1399 جمعاً 441 هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری گوشت گاو و گوساله با 250 هزار تن ۵6٫6 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 152 هزار تن بز و بزغاله با 31 هزار تن و سایر انواع دام با 8٫7 تن بهترتیب 34.4 درصد 7 درصد و ۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.