07 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 12 تیر 1400
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 12 تیر,1400
بازدید: 924
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– خرداد 1400
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– خرداد 1400

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با 2.7 درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در خرداد ماه 1400 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با 2.7 درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 4.8 درصد، "کنسرو ماهی تن" و " گوشت گاو یا گوساله " با 1.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با 2.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 4.2 درصد، "تخم مرغ ماشینی" با 4.1 درصد بوده است.

میوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خربزه" با 24.4 درصد و "هندوانه" با 15.1 درصد می­باشد. همچنین در این گروه "هلو" با 15.4 درصد و "پرتقال" با  8.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با 14.7 درصد، "گوجه فرنگی" با 14.3 درصد، "بادمجان" با 11.0 درصد و "پیاز" با  9.9 درصد می­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" و "شکر" با 5.2 درصد و "قند" با 2.7 درصد می­باشد.

برای مشاهده جزئیات خبر به فایل پیوست مراجعه کنید. 

تصاویر
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– خرداد 1400
فایلهای پیوست