11 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 10 اردیبهشت 1401
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 10 اردیبهشت,1401
بازدید: 1028
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1401
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1401

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5.1 درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با 2.2 درصد و " برنج خارجی درجه یك " با 1.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در فروردین ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5.1 درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با 2.2 درصد و " برنج خارجی درجه یك " با 1.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با 7.6 درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با 4.8 درصد و "مرغ ماشینی" با 3.4 درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 4.3 درصد و " ماست پاستوریزه " با 1.6 درصد بوده است.

میوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سیب " با 6.1 درصد،" لیموترش" و "انار" با 4.4 درصد می ­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " گوجه فرنگی " با 27.6 درصد، "خیار" با 11.4 درصد و " بادمجان " با 7.3 درصد می­ باشد. همچنین در این گروه " فلفل دلمه ای " با 5.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شكر" با 10.0 درصد و "قند " با 9.8 درصد می ­باشد.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید. 

تصاویر
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1401
فایلهای پیوست