زمان انتشار: 07 خرداد 1401
آخرین بهروزرسانی: شنبه, 07 خرداد,1401
بازدید: 997
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اردیبهشت 1401
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 22.3 درصد و " روغن نباتی جامد " با 19.0 درصد بوده است.
در اردیبهشت ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "ماکارونی" با 49.0 درصد ،" رشته آش " با 15.8 درصد و " برنج ایرانی درجه یك " با 7.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 7.4 درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با 2.2 درصد و "کنسرو ماهی تن" و "گوشت گوسفند" با 1.3 درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 22.3 درصد و " روغن نباتی جامد " با 19.0 درصد بوده است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " انار " با 62.9 درصد،" لیموترش" با 11.1 درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با 12.8- درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " عدس "و " نخود " با 5.4 درصد، "کدوسبز" با 4.6 درصد و " لوبیا قرمز " با 3.5 درصد میباشد. همچنین در این گروه " گوجه فرنگی " با 16.6- درصد و " خیار" با 9.2- درصد و "هویج فرنگی" با 2.6- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شكر" با 10.3 درصد و "قند " با 9.4 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.