10 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 17 تیر 1397
آخرین به‌روزرسانی: ﺳﻪشنبه, 26 تیر,1397
بازدید: 1629
متوسط تولید گوشت قرمز10كیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است
متوسط تولید گوشت قرمز10كیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است

به طور متوسط در سال 1385، برای هر ایرانی، 12 كیلو گوشت قرمز، 110 كیلو شیر، 19 كیلو گوشت مرغ و 10 كیلو تخم مرغ تولید شده است كه در سال 1395، به 10 كیلو گوشت قرمز، 121 كیلو شیر، 26 كیلو گوشت مرغ و 12 كیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز كشور در سال 1395، نسبت به 1385، حدود یك درصد كاهش، میزان تولید شیر كشور در سال 1395، نسبت به سال 1385، 25 درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال 1395، نسبت به سال 1385، 52 درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال 1395، نسبت به سال 1385، 39 درصد افزایش یافته است.

به طور متوسط در سال 1385، برای هر ایرانی، 12 كیلو گوشت قرمز، 110 كیلو شیر، 19 كیلو گوشت مرغ و 10 كیلو تخم مرغ تولید شده است كه در سال 1395، به 10 كیلو گوشت قرمز، 121 كیلو شیر، 26 كیلو گوشت مرغ و 12 كیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی 29 كیلو گوشت قرمز،‌ بهازای هر شهروند قزوینی 389 كیلو شیر، بهازای هر شهروند گلستانی 88 كیلو گوشت مرغ و بهازای هر شهروند قزوینی 57 كیلو تخم مرغ تولید شده است كه این استان‌ها در كالاهای مذكور بیشترین تولید را بهازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.

 

تصاویر
  • متوسط تولید گوشت قرمز10كیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است