روز جهانی غذا و ارزش نان در بین ایرانیان
شانزدهم اکتبر (24 مهر 1397) به مناسبت تاسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، فائو ، به نام روز جهانی غذا ثبت شده است.
این سازمان که مقر آن در رم ایتالیا می باشد از طریق شبکه جهانی برای گسترش و مدرنیزه کردن کشاورزی و تأمین غذای مناسب برای همگان، به کشورهای در حال توسعه کمک میکند. هدف این سازمان بالا بردن سطح و بهبود تغذیه مردم جهان، توزیع مناسب مواد غذایی در مناطق مختلف و ایجاد امنیت غذایی است. مبارزه با سوءتغذیه با ارائه اطلاعات لازم به کشورهای مختلف، از دیگر اهداف فائو است. مهمترین بخش فعالیتهای فائو، در کشاورزی و در تولید محصول است. فائو به کشورهای در حال توسعه برای افزایش تولیدات کشاورزی با روشهایی از جمله بذرهای اصلاحشده و استفاده از کود، حفاظت خاک و جنگلزایی، روشهای نوین مدیریت منابع آب، ارتقای تسهیلات انبار و بهبود فرآوری و بازار مالی، کمک میکند....تهیه شده توسط كلثوم ندایی پور كارشناس آمارهای اقتصاد كشاورزی