واحدهای پرورش قارچ خوراکی در سال 1399 بیش از 106 هزار تن قارچ خوراکی تولید کردند
        
        
        واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال 1399، بیش از 106 هزارتن قارچ خوراکی (دکمهای و صدفی) تولید کردهاند که نسبت به سال 1396 حدود 43 هزار تن (69 درصد) افزایش داشته است.  
        
        
            نتایج سرشماری ازواحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور منتشر شد.
نتایج حاصل از این آمارگیری نشان میدهد واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال 1399،  بیش از 106 هزارتن قارچ خوراکی (دکمهای و صدفی) تولید کردهاند که نسبت به سال 1396 حدود 43 هزار تن (69 درصد) افزایش داشته است.
بر اساس نتایج حاصل از این آمارگیری در سال 1399 تعداد 1953 واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح كشور وجود داشته كه 1267 واحد فعال و بقیه (686 واحد) غیر فعال بوده است. در سال 1396 تعداد موسسههای پرورش قارچ خوراكی، 1613 واحد بوده است.
درسال 1400 تعداد سالنهای تولید در واحدهای پرورش قارچ خوراكی، 8518 سالن بوده است كه نسبت به آمارگیری انجام شده در سال 1396، 30 درصد افزایش یافته است. همچنین مساحت سالنهای تولید در سال 1400 حدود 1878 هزار متر مربع  بوده است كه در مقایسه با سال 1396، افزایش 100 درصدی داشته است.
تعداد كل كاركنان شاغل در واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال 1399، 8505 نفر بوده که 70 درصد شاغلان این مؤسسات مرد بودهاند.
سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور در تابستان سال جاری با مشارکت مركز آمار ایران و سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها اجرا شد. در این طرح آمارگیری، 98 نفر آمارگیر، بازبین و كارشناس مسئول به مدت 20 روز در فرآیند جمع آوری و کنترل اطلاعات مشاركت داشتهاند.
فایل الکترونیکی چكیده نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور، در بخش تازههای نشر درگاه ملی  آمار به نشانی old.sci.org.ir  قابل دسترسی است.