06 آبان 1404
En | 
زمان انتشار: 14 تیر 1402
آخرین به‌روزرسانی: ﺳﻪشنبه, 24 مرداد,1402
بازدید: 880
انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه‌های کشور 1401
انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه‌های کشور 1401

وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال ۱۴۰۱ در حدود ۵۹۸ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

نتایج سالانه آمارگیری كشتار دام كشتارگاه‌های كشور در سال ۱۴۰۱ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این آمارگیری، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال ۱۴۰۱ در حدود ۵۹۸ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۹۳ هزار تن، ۴۹ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۲۵۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۳۹ هزار تن، و سایر انواع دام با ۱۱ هزار تن، به‌ترتیب 42.6 درصد، 6.5 درصد و 1.9 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتربه سند پیوست مراجعه نمایید.

تصاویر
  • انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه‌های کشور 1401
فایلهای پیوست